page-header

Vloeren

PVC vloeren
Een PVC vloer bestaat uit plankdelen gemaakt van PVC waarop een print wordt aangebracht. De plankdelen zijn verkrijgbaar mèt of zonder reliëf. Een PVC vloer met houtprint en reliëf heeft dus de look en feel van een houten vloer. De voordelen van een PVC vloer zijn de slijtvaste vloerdelen en het feit dat deze waterafstotend zijn. In tegenstelling tot laminaat loopt u dus niet het risico de vloer te beschadigen wanneer deze nat wordt. Doordat de PVC plankdelen flexibel zijn is het mogelijk een PVC vloer strak om kachelpijpen e.d. te leggen waar dit met laminaat vaak niet mogelijk is. Mocht een plankdeel onverhoopt beschadigd raken dan kunt u deze eenvoudig vervangen door een nieuw plankdeel zonder dat de hele vloer eruit moet. Door een directe verlijming met de ondervloer is er ook bijna geen contact geluid. Een PVC vloer kan vaak over een bestaande vloer van plavuizen gelegd worden waarbij ook eventuele vloerverwarming gewoon gebruikt kan blijven worden.
Laminaat vloeren
Een vloer met de look en feel van hout zonder de nadelen van een houten vloer of parketvloer? Dan is laminaat ideaal. De afgelopen jaren is het fabricage proces van laminaat dusdanig verbeterd dat er haast geen verschil meer zichtbaar is tussen een echte houten vloer en een laminaatvloer. Er zijn laminaatvloeren met houtprint en reliëf op de markt die niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn. Liever een andere look? Er zijn ook laminaatvloeren beschikbaar met andere prints zoals bijvoorbeeld natuursteen, marmer, of geheel zwart of wit. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk laminaat in de badkamer of de keuken te leggen. Laminaatvloeren zijn zeer krasbestendig en eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Boenen is niet meer nodig.
Vloerbedekking
Voor een vloer met een warmere uitstraling kunt u ook altijd kiezen voor vloerbedekking. De keuze in vloerbedekking is enorm waardoor er voor iedere ruimte wel een mooi tapijt gevonden kan worden. De voordelen van vloerbedekking zijn een met name de warmte van het tapijt aan uw voeten en de betere (geluids)isolatie. Het is bij vloerbedekking extra belangrijk om te letten op de kwaliteit van het tapijt. Een goedkope variant om een trap mee te bekleden zal in de meeste gevallen binnen 2 jaar versleten zijn, terwijl tapijt van goede kwaliteit vele jaren mee kan gaan.
Marmoleum
.
Puntje precies...
Waarom JT Stoffering

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen of de trap opnieuw laat bekleden dan wilt u dat niet over 5 jaar weer opnieuw moeten doen. Het is daarom belangrijk dat de gebruikte materialen goed zijn en op de juiste manier gebruikt worden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en service is voor ons niet alleen vanzelfsprekend, het is in onze ogen vaak de service die het verschil maakt.

Onze partners
Beste materialen
Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact met ons op via mail:info@jtstoffering.nl - tel. 06-28493883 of maak gebruik van het contactformulier
Een nieuwe vloer kiezen is geen gemakkelijke opgave. Het is een prominente blikvanger in iedere woning en alleen al de keuze voor het type vloer kan lastig zijn. U kunt bij ons terecht voor de volgende vloeren: