Laminaat vloeren

Een vloer met de look en feel van hout zonder de nadelen van een houten vloer of parketvloer? Dan is laminaat ideaal. De afgelopen jaren is het fabricage proces van laminaat dusdanig verbeterd dat er haast geen verschil meer zichtbaar is tussen een echte houten vloer en een laminaatvloer. Er zijn laminaatvloeren met houtprint en reliëf op de markt die niet van een echte houten vloer te onderscheiden zijn.

Liever een andere look? Er zijn ook laminaatvloeren beschikbaar met andere prints zoals bijvoorbeeld natuursteen, marmer, of geheel zwart of wit. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk laminaat in de badkamer of de keuken te leggen. Laminaatvloeren zijn zeer krasbestendig en eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Boenen is niet meer nodig.

Puntje precies...
Waarom JT Stoffering

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen of de trap opnieuw laat bekleden dan wilt u dat niet over 5 jaar weer opnieuw moeten doen. Het is daarom belangrijk dat de gebruikte materialen goed zijn en op de juiste manier gebruikt worden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en service is voor ons niet alleen vanzelfsprekend, het is in onze ogen vaak de service die het verschil maakt.

Onze partners
Beste materialen
Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact met ons op via mail:info@jtstoffering.nl - tel. 06-28493883 of maak gebruik van het contactformulier