page-header

PVC vloeren

Een PVC vloer bestaat uit plankdelen gemaakt van PVC waarop een print wordt aangebracht. De plankdelen zijn verkrijgbaar mèt of zonder reliëf. Een PVC vloer met houtprint en reliëf heeft dus de look en feel van een houten vloer. De voordelen van een PVC vloer zijn de slijtvaste vloerdelen en het feit dat deze waterafstotend zijn. In tegenstelling tot laminaat loopt u dus niet het risico de vloer te beschadigen wanneer deze nat wordt.

Doordat de PVC plankdelen flexibel zijn is het mogelijk een PVC vloer strak om kachelpijpen e.d. te leggen waar dit met laminaat vaak niet mogelijk is. Mocht een plankdeel onverhoopt beschadigd raken dan kunt u deze eenvoudig vervangen door een nieuw plankdeel zonder dat de hele vloer eruit moet.

Door een directe verlijming met de ondervloer is er ook bijna geen contact geluid.

Een PVC vloer kan vaak over een bestaande vloer van plavuizen gelegd worden waarbij ook eventuele vloerverwarming gewoon gebruikt kan blijven worden.

Puntje precies...
Waarom JT Stoffering

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen of de trap opnieuw laat bekleden dan wilt u dat niet over 5 jaar weer opnieuw moeten doen. Het is daarom belangrijk dat de gebruikte materialen goed zijn en op de juiste manier gebruikt worden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en service is voor ons niet alleen vanzelfsprekend, het is in onze ogen vaak de service die het verschil maakt.

Onze partners
Beste materialen
Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact met ons op via mail:info@jtstoffering.nl - tel. 06-28493883 of maak gebruik van het contactformulier