page-header

Trappen

Een trap is vaak zeer prominent aanwezig in de entree van een huis. Omdat een trap flink aan slijtage onderhevig is kan een trap er al snel verweerd uit gaan zien. Door de trap opnieuw te stofferen kan het van lelijk object in een echte blikvanger veranderd worden. Ook voor trappen zijn er verschillende opties beschikbaar. Een PVC vloer op de trap kan voor een heel strak effect zorgen, terwijl een trap bedekt met tapijt een warme sfeer kan creëren.

Bij het bekleden van een trap is het nog belangrijker dan normaal om voor kwalitatief goede materialen te kiezen. Dagelijks gebruik van de trap kan bij het gebruik van kwalitatief mindere materialen voor slijtplekken zorgen waardoor de trap er al snel weer verweerd uit kan gaan zien. Kiest u voor de juiste materialen dan kan een trap er met gemak 10 jaar als nieuw uit blijven zien.

Puntje precies...
Waarom JT Stoffering

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen of de trap opnieuw laat bekleden dan wilt u dat niet over 5 jaar weer opnieuw moeten doen. Het is daarom belangrijk dat de gebruikte materialen goed zijn en op de juiste manier gebruikt worden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en service is voor ons niet alleen vanzelfsprekend, het is in onze ogen vaak de service die het verschil maakt.

Onze partners
Beste materialen
Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact met ons op via mail:info@jtstoffering.nl - tel. 06-28493883 of maak gebruik van het contactformulier