page-header

Plinten

Plinten worden gebruikt om de randen van een vloer netjes af te werken. Het is namelijk onmogelijk, en vanwege de werking van sommige vloeren ook onwenselijk, om een een vloer zo strak tegen de muur te leggen dat de overgang niet zichtbaar is. Een plint is dan een sierlijke overgang van vloer naar muur, en beschermd de muur bovendien tegen beschadigingen van bijvoorbeeld de stofzuiger. Ook is het mogelijk om kabels zoals telefoonsnoeren of speakerdraad netjes weg te werken achter een plint.

Plinten zijn er in vele maten en vormen. Een strakke hoge plint of een sierlijke lage plint, het is allemaal mogelijk. De juiste plint kan een vloer helemaal af maken en zorgen voor een luxe uitstraling.

Puntje precies...
Waarom JT Stoffering

Wanneer u een nieuwe vloer laat leggen of de trap opnieuw laat bekleden dan wilt u dat niet over 5 jaar weer opnieuw moeten doen. Het is daarom belangrijk dat de gebruikte materialen goed zijn en op de juiste manier gebruikt worden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en service is voor ons niet alleen vanzelfsprekend, het is in onze ogen vaak de service die het verschil maakt.

Onze partners
Beste materialen
Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact met ons op via mail:info@jtstoffering.nl - tel. 06-28493883 of maak gebruik van het contactformulier